Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

, door Geels G, 4 min lezen

Droom jij ook zo weg van prachtige interieur make-overs? Wil jij jouw huis en tuin ook aanpakken? Als jij deze 4 stappen volgt, kun jij nog voor de zomer je huis en tuin helemaal op orde hebben. Daar hoef je echt niet voor op vakantie!

Psssst…. Waarom Geels? Daar hebben ze 5 speciaalzaken onder één dak, waar het echte vakmanschap nog hoog in het vaandel staat. Bekijk de vijf speciaalzaken waaronder Colors@Home, KlusWijs en Baderie of kom langs in onze winkel in Bennekom!


Stap 1. Maak een plan!
Het klinkt zo simpel, maar het is echt de eerste tip die onze interieurspecialist Ivo van \Colors@home altijd benoemt: maak een plan! “Mensen doen vaak maar wat. Ze pakken een hoekje aan en dat ziet er dan best mooi uit. Maar als je het totaalplaatje bekijkt, klopt het vaak net niet”, geeft Ivo aan. “Wat je dan wel moet doen? Ga voor eenheid in kleur, stijl en accessoires. Met een ander kleurtje, ander behang of nieuwe gordijnen kom je al een heel eind.”

Wil jij je huis of tuin dit keer echt goed inrichten? Loop dan met een plattegrond en schrift langs alle ruimtes die je wilt aanpakken. Je schrijft op wat je niet bevalt en wat je echt wilt behouden. Denk daarbij ook aan je levensstijl, dus wat gebruik je wel of wat zit je juist in de weg. Vervolgens bepaal je je stijl. Maak daarna een (online) moodboard met behulp van Pinterest. Of beter nog: maak een afspraak met interieurstylist Ivo of vraag onze experts bij KlusWijs. Zij helpen je graag met een goed plan van aanpak.
Wil je ook je badkamer aanpakken? Dan staan onze collega’s van Baderieje graag met raad en daad terzijde.

 

Stap 2. Begin bij de tuin, start met buitenleven

Moet je je tijd verdelen? Dan adviseren we om te starten met de tuin. Nu is het moment!
Ga je voor een echte make-over? Laat je dan eens inspireren door onze blog: 4 tuinstijlen om mee te schitteren Elke stijl heeft zo zijn eigen materialen nodig, kies dus zorgvuldig.

Wil je snel starten met buitenleven? Ga dan voor een quick & dirty opknapbeurt: verticuteer je gras, creëer ruimte in de bloemenperken (ga er fors doorheen!) en zorg voor goede tuinverlichting. Bij KlusWijs vind je alle materialen die je nodig hebt om je tuin in te richten. Zorg in elk geval voor een goede snoeischaar, gazonmaaier, schep en hogedrukspuit. Ook een boormachine, decoupeerzaag en verticuteermachine kunnen handig zijn. Bekijk ons aanbod van goede gereedschappen in onze KlusWijs alvast online.  Of bezoek onze winkel voor de beste merken. We hebben ook diverse houtsoorten en bevestigingsmateriaal voor je klaarliggen.

Als je ons toch een bezoekje brengt, dan kun je ook gelijk verf voor buitenkozijnen en deuren meenemen. Wij hebben als dé verfspecialist van de regio alle bekende verfmerken voor je: onder andere Sikkens, Cetabever, Flexa, Histor, Pure, Wijzonol en nog eens drie verfmengmachines waarmee we maar liefst 10.000 kleuren kunnen mengen! Verf van Sikkens en Wijzonol bieden we altijd tegen 25% korting aan. Met een likje verf ziet alles er gelijk wat frisser uit, toch?
 


Stap 3. Tuinmeubelen & parasols: maak het compleet
Of je nu voor de quick & dirty aanpak hebt gekozen of je hebt je complete tuin opnieuw ingericht, de finishing touch is natuurlijk een comfortabele tuinset voor de zwoele zomers.  Bij Geels kun je alle kanten op: van comfy loungeset tot tuinsets van het al ruim 60 jaar bekende merk Kettler. Wij zijn gek van Kettler. Maar vergeet niet de bijzonder fraaie tuinstoelen van Lafuma, ook ideaal voor op de camping! 

Je tuinset maak je natuurlijk helemaal in stijl af: gekleurde tuinkussens en een fraaie zweefparasol. Let bij de keuze van een goede parasol wel goed op waar je voor gaat. Het maakt namelijk nogal wat uit waarvan het frame is gemaakt en met welke stof de parasol bekleed is. Wij adviseren je graag over de juiste parasol. Dan weet je zeker dat je een parasol kiest waar je nog erg lang plezier aan beleeft!
 



Stap 4. Klaar? Grillen maar op jouw ideale bbq of buitenkeuken
Klaar met de tuin? Toch ontbreekt er nog wat: jouw ideale bbq of buitenkeuken. Hup, in de benen maar weer. Voor een goede barbecue of buitenkeuken loont het zich zeker om je te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Zo zijn er houtskool barbecues, maar ook elektrische of gasbarbecues. De absolute topper op dit moment is en blijft de Big Green Egg, een keramische barbecue. Maar de concurrentie staat altijd om de hoek, dus bij ons vind je ook hele fraaie barbecues van The Bastard, Ga je voor een ander type barbecue, dan hebben Weber, Boretti, en Outdoorchef voor jou hele mooie exemplaren. Uiteraard maak je het af met passende bbq-accessoires en mooi servies voor binnen en buiten!

 

Ben jij klaar voor het echte buitenleven? Dan zien we je graag snel. Geels heeft ‘t!

Blog posts

  • Hoe schilder ik buiten kozijnen en deuren?

    , door Geels G Hoe schilder ik buiten kozijnen en deuren?

    Lees meer 

  • Recept: Croque madame tosti op de Big Green Egg

    , door Geels G Recept: Croque madame tosti op de Big Green Egg

    Lees meer 

  • Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

    , door Geels G Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

    Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.