Top 12 Moederdagcadeau's

Top 12 Moederdagcadeau's

, door Geels G, 5 min lezen

Moederdag staat alweer voor de deur! Op zondag 12 mei is het tijd om je moeder in de watten te leggen. Is jouw moeder fan van koken en tafelen? We hebben voor jou de leukste producten geselecteerd!

Bestel uiterlijk vrijdag 10 mei voor 17:00 uur en ontvang je cadeau nog voor Moederdag in huis (mits de producten op voorraad zijn).

Met deze cadeautips zet je jouw moeder in het zonnetje!


Smeg staafmixer HBF01RDEU - rood
SMEG' speciale Moederdag actie!

Deze prachtige SMEG staafmixer is niet alleen heel handig, hij staat ook nog eens stijlvol in de keuken! SMEG komt dit jaar met een leuke Moederdag actie. Bij aankoop van een SMEG staafmixer HBF01 krijg je een gratis staafmixer houder cadeau t.w.v. 24,00! 

SMEG staafmixers
Voor de poetsende moeders

Deze Klud Microvezel vaatdoekjes bestaat uit 7 keukendoekjes met aan ieder doekje een label met de dag van de week. Hier maak je de schoonmaak mama's heel blij mee!
 

Love You Mom

Verwen je moeder een lekker onbijtje op bed met dit lieve hartvormige kommetje van Blond Amsterdam.  

 


Relaxen met je moeder

Iedere moeder houdt ervan om op de bank of loungeset te ploffen na een lange dag. Met dit sierkussen van Hartman maak je je bank extra comfortabel en mooi!

Op elk potje past een deksel

Dit vrolijke, siliconen deksel van Charles Viancin is een handig hebbeding voor in de keuken. Het is de perfecte vervanger van milieuonvriendelijke producten als aluminium-/vershoudfolie. De deksels zorgen voor een luchtdichte afsluiting van iedere pot, pan, kom of glas.

Tea time!

De royale Kenwood Mesmerine waterkoker is een juweeltje in de keuken. Het diamantenpatroon geeft een chique uitstraling. Een echte eyecatcher in huis! Theeleuten met je moeder wordt nu nog leuker.

 
 
Verfijnd met een rauw randje

Het servieslijn van televisiekok Miljuschka Witzenhauzen is perfect voor de moeders die van tafelen én het mixen en matchen van servies houden. Het servies heeft prachtige pasteltinten en een ongeglazuurd laagje aan de onderkant. Stijlvol en stoer!

Voor de duurzame mama's

De Dopper Insulated isoleerfles houdt het water tot wel 9 uur heet of 24 uur koud! De Dopper drinkfles is trouwens altijd een goed cadeau om te geven, want je draagt dan ook een steentje bij aan een betere milieu. Je moeder zal trots op je zijn! 

Voor de keukenprinsessen

Staat jouw moeder altijd de hele dag in de keuken? Dan maak je haar zeker blij met deze ideale pannenset van Cook2Gether voor thuis. 

 
 
Bak met liefde

Met deze bakvorm in de vorm van een hart maak je eenvoudig de leukste en liefste gebak voor je mama of maak samen een heerlijk aardbeientaart, brownie of kwartaart.

Pasta di Mamma!

Voor de moeders die van lekker en vers koken houden. Eenvoudig verse pasta maken met deze pastamachine van Inno Cuisino is vanaf nu een appeltje eitje. Buon appetito! Wil je pasta laten drogen? Dan is de pastadroger 'Pasta Tree' van Westmark een goede oplossing.

Cadeaukaart van Geels

Twijfel je over een geschikt cadeau? Koop dan een Geels cadeaukaart! De cadeaukaart is voor iedere moeder die van wonen, koken, klussen en buitenleven houdt. Kunnen jullie samen shoppen in onze woonwarenhuis!


Blog posts

  • Hoe schilder ik buiten kozijnen en deuren?

    , door Geels G Hoe schilder ik buiten kozijnen en deuren?

    Lees meer 

  • Recept: Croque madame tosti op de Big Green Egg

    , door Geels G Recept: Croque madame tosti op de Big Green Egg

    Lees meer 

  • Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

    , door Geels G Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

    Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.