Pizza’s van de BBQ en tafelen in Toscaanse stijl
, door Geels G, 3 min lezen
, door Geels G, 3 min lezen
Het is het recept voor een doorsnee barbecueavond: stukjes voorgeselecteerde vlees en vis, wat salade, stokbrood met een pannetje pindasaus (voor bij de saté) en als frisse toevoeging wat vruchtjes. Maar waarom niet een keer wat anders? Waarom niet een echte Italiaanse barbecueavond met de hele familie?! Te moeilijk en veel gedoe? Welnee. Wij leggen je stap voor stap uit hoe de ideale Italiaanse barbecueavond eruitziet.
Het hebben van een pizzasteen is echt een vereiste voor het bakken van pizza’s op de barbecue. Voordat je dus begint, is het verstandig om even goed naar de diameter te kijken van het rooster van je barbecue. Deze pizzasteen (diameter: 30,5 cm) is ideaal voor zowel houtskoolbarbecues als gasbarbecues. Toe aan een nieuwe barbecue? Op onze website vind je een ruim aanbod van barbecues! Naast de pizzasteen heb je het volgende gereedschap nodig:
Een Italiaanse avond kan niet zonder een goed glas wijn. Deze voordelige set rode wijnglazen van Schott Zwiesel hebben een elegant design, precies wat je zoekt voor jouw Italiaanse avond! Ga je liever aan de rode wijn (zouden wij ook doen!)? Met de decanteerkaraf van Schott Zwiesel schenk je de wijn in optimale conditie in je glas! Wil je het echt professioneel aanpakken? Je doet er wel verstandig aan om alvast een fles wijn in een wijnkoeler klaar te zetten om de karaf bij te vullen. Scheelt je toch weer wat wandelingetjes naar de koelkast!
Geheel in Toscaanse stijl tafelen?