Jouw kerst begint bij Geels: tips van onze kookspecialiste Daniëlle

Jouw kerst begint bij Geels: tips van onze kookspecialiste Daniëlle

, door Geels G, 2 min lezen


Nog een paar dagen tot de kerst en dan gaan we weer stoven, bakken, braden en flamberen!

Onze kookspecialiste Daniëlle van de Cooking@Home-afdeling heeft een aantal tips voor een leuke en vooral smaakvolle avond.

 

Voordat je aan tafel gaat… 

Echt lekker eten heeft tijd nodig. Terwijl jouw hazenpeper ligt te pruttelen in je nieuwe braadpan, kun je tussendoor prima genieten van je eigengemaakte kerstgebak. Met deze tulbandvorm van Patisse bak je de lekkerste tulbandtaart waar iedereen van smult. Ook leuk is deze Patisse verstelbare reerugvorm voor lange of korte cakes. Handig voor zowel grote groepen als kleine familiebezoekjes! 

Wil je écht iets anders voordat je aan het kerstdiner begint? Ga lekker samen kaasfonduen met een caquelon van Kuhn Rikon! Geen liefhebber van fonduen, maar wel fan van kaas? Een goede Boska-kaasplank misstaat nooit om de eerste honger te stillen.



Tip voor de borrelhapjes na het kerstdiner

Wartmann Airfryer + gratis accessoires set in rood of wit van 149,95 voor 99,95

 

Zin in een bourgondische kerstavond!?

Je ziet het op bijna iedere kersttafel staan: een lekkere rosé gegaarde biefstuk of een goed doorbakken runderrollade. Voor het beste resultaat zijn een scherp mes en een goede koekenpan onmisbaar. Een Le Creuset Les Forgées koekenpan is de perfecte pan om je vlees in te braden door de hoogwaardige antiaanbaklaag. Bij ons bestel je ze voordelig als set van 2!
Met een Zwilling J.A. Henckels Four Star koksmes snijd je mooie partjes vlees die je presenteert op een Yong Squito-schaal. Of die scherpte van het mes nou zoveel uitmaakt? Absoluut! Hoe scherper het mes, hoe beter de smaak en sappigheid behouden blijven.


 

Tips voor meer sfeer aan tafel!

Goed eten en een lekkere sfeer kunnen niet zonder elkaar. Zeker tijdens de kerst! En het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een sfeervol gedekte tafel, maar mooi bestek doet wel degelijk wat! De 87-delige set van Gero heeft alles om ieder moment van de dag een mooie gedekte tafel te hebben.
En weet je wat mooi afsteekt tegen het glimmende bestek? De robuuste servieslijn van Leonardo: Matera. Het kaarslicht dat op de ruwe en korrelige structuur van het servies valt, zorgt voor nog meer beleving aan tafel. Probeer maar eens!
Nog op zoek naar een luxe tafelkleed? Ons advies: kies voor rust, het servies op tafel doet de rest. De KOOK Damast tafelkleden zijn wat ons betreft ideaal voor de kerstdagen.

 

Blog posts

  • Hoe schilder ik buiten kozijnen en deuren?

    , door Geels G Hoe schilder ik buiten kozijnen en deuren?

    Lees meer 

  • Recept: Croque madame tosti op de Big Green Egg

    , door Geels G Recept: Croque madame tosti op de Big Green Egg

    Lees meer 

  • Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

    , door Geels G Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

    Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.