De leukste cadeau's voor Moeders Mooiste

De leukste cadeau's voor Moeders Mooiste

, door Geels G, 4 min lezen

Aanstaande zondag 10 mei is het weer Moederdag. Tijd om je moeder te verwennen en haar te laten voelen hoe belangrijk en bijzonder ze is! Bij Geels vind je voor iedere unieke moeder een passend cadeau. Of ze nu van koken houdt, een gezellig buitenleven of een creatieve duizendpoot in huis is. Speciaal voor jouw supermama delen wij onze leukste cadeau tips. Shop jouw cadeau nu online of in de winkel! 



Voor de mileubewuste mama's: een GreenPan koekenpan
Houdt je mama van lekker en gezond koken en vindt ze duurzaamheid belangrijk? Maak haar dan blij met GreenPan. Met een GreenPan kies je voor gezond, duurzaam en handig. Alle pannen hebben namelijk een Thermolon keramische antikleeflaag. Die is gemaakt zonder schadelijke stoffen, en dus beter voor je gezondheid en voor het milieu!




Voor de mama's met groene vingers: een bloemenschaartje van PAUL
Dit is de ideale bloemenschaar voor het knippen van stelen en takken! Bloemen gaan langer mee als je ze schuin afknipt. Door dit te doen kunnen bloemen meer water opnemen. Met het bloemenschaartje van PAUL gaat dit feilloos! Als je dit niet doet, zal de bloem sneller uitdrogen. Daar weet jouw mama alles van. Deze bloemenschaar hoort al jaren tot de best verkochte producten in onze winkel. 




Voor de stylish mama's: Lampe berger huisparfum
Koop jij elk jaar wel een parfum voor je moeder? Kies dit jaar parfum voor het huis in plaats van voor de huid! Hier verras je je moeder zeker mee! Een fijn cadeau nu we in deze tijd meer thuis zijn. De stylish huisparfums van Lampe Berger zuivert, parfumeert en decoreert het huis met haar elegantie.
Tip: profiteer t/m zaterdag 9 mei van 20% korting op alle geurstokjes van Lampe 




Voor de huismus-mama's: sierkussens van Dutch Decor
Een knus cadeau voor de huismussen mogen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Bankhangen tussen allerlei fijne sierlijke kussens, daar wordt jouw huismus-mama heel blij van! De kleuren, prints, stoffen en bewerkingen van Dutch Decor lopen altijd in één lijn met de nieuwste trends. Een kussen van Dutch Decor is altijd een eyecatcher in huis!



Voor de hardwerkende mama's: een relaxstoel van Lafuma 

Kies je voor een mooie Lafuma relaxstoel dan kies je voor ultiem comfort! Lafuma voldoet echt aan alle eisen om heerlijk te ontspannen. Zo kan jouw hardwerkende mama op zonnige dagen optimaal relaxen in de tuin of op de camping.



Voor de sfeermakende mama's: TRIO Aruba Tafellamp
Voor frisse zomeravonden in de tuin, balkon of op de camping is deze oplaadbare TRIO Aruba Tafellamp een ideale sfeermaker. Een mooie compacte lamp met ingebouwde oplaadbare accu en een witte kunststof behuizing die verschillende kleuren licht uitstraalt! 


Voor de barbecueliefhebbende mama's: Weber Bar-B-Kettle GBS houtskoolbarbecue 
Is jouw moeder gek op koken en het mooie buitenleven? Een barbecue is een leuk en verrassend cadeau om te geven! Steek de kolen van de Bar-B-Ketlle houtskoolbarbecue aan en verbluf je moeder met de smaak van sappig gegrild vlees of vis. Ook bij Geels vind je talloze leuke barbecue accessoires zoals een pizzasteen, hamburgerpers of een kookboek om je cadeau helemaal af te maken.




Voor de mama's die de bloemetjes buiten zet: fleurige plantjes bij KlusWijs
Heb jij een moeder die gek is op bloemen en plantjes? Kies dan bijvoorbeeld voor een vrolijke kruipplant of een mooie lavendelplant uit de nieuwe Plantjesfolder van KlusWijs. Kom snel naar de winkel en maak je moeder blij met vrolijke plantjes. Nu tegen voordelige voorjaarsprijzen!

Voor de mama's die alles al hebben: de Geels cadeaukaart
Ben je na deze cadeautips nog steeds inspiratieloos? Cadeaubonnen zijn altijd een goed idee. Leuk om te geven en te krijgen! De cadeaukaary van Geels is ideaal voor iedere moeder die van wonen, koken, klussen en buitenleven houdt.



Gratis inpakservice!
Een perfect cadeautje voor je moeder gevonden en wil je dat mooi laten inpakken? Dat kan! Vanaf maandag 4 mei tot donderdag 7 mei kun je jouw cadeau die je in onze webshop hebt besteld gratis laten inpakken door onze inpakservice. En bij Geels pakken we écht uit met de leukste Moederdagverpakkingen!

Blog posts

  • Hoe schilder ik buiten kozijnen en deuren?

    , door Geels G Hoe schilder ik buiten kozijnen en deuren?

    Lees meer 

  • Recept: Croque madame tosti op de Big Green Egg

    , door Geels G Recept: Croque madame tosti op de Big Green Egg

    Lees meer 

  • Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

    , door Geels G Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

    Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.