5 slow cooker recepten waar je niet zonder kunt

5 slow cooker recepten waar je niet zonder kunt

, door Geels G, 2 min lezen

5 slow cooker recepten waar je niet zonder kunt

Slow cooking is hip, en dat is niet voor niets. Eten bereiden in een slow cooker is gemakkelijk en snel zonder in smaak in te leveren. Door het langzaam garen op lage tempteratuur blijft de smaak zelfs langer bewaard. In onze webshop en winkel vind je een uitgebreid assortiment Crock-Pot slow cookers en voor een goede start hebben wij vast 5 slow cooker recepten uitgezocht die je écht eens moet proberen!

 
Franse uiensoep recept

Franse uiensoep

Een heerlijke franse uiensoep met knapperig stokbrood en gesmolten kaas. Het snijden van alle uien is even werk, en daarna is het wachten tot de Crock-Pot zijn werk heeft gedaan. Ontdek dit recept voor Franse uiensoep uit de slowcooker.


Cranberrysaus recept

Cranberrysaus

Deze saus is vooral bekend van de feestdagen, maar is eigenlijk het hele jaar lekker. Eet de saus warm op gebraden kip, een dag later koud over de restjes of als toevoeging in een schaaltje yoghurt. Cranberrysaus maken is nog nooit zo makkelijk geweest als met dit recept.


Sweet & Spicy slow cooker spareribs

Sweet & Spicy spareribs

Spareribs maak je ook lekker snel en makkelijk in een crockpot. Met dit recept zet je zonder veel moeite de heerlijkste sweet & spicy spareribs op tafel.


Huisgemaakte appelmoes

Huisgemaakte appelmoes

Appelmoes is in veel soorten te koop in de supermarkt, maar zelfgemaakt nog veel lekkerder. Maak nu zelf appelmoes in je slowcooker met dit eenvoudige recept en geniet.


Kip Tikka Massala recept


Kip Tikka Massala uit de slow cooker

Zacht gegaarde kip in een kruidige en romige saus. Kip Tikka massala kent vele liefhebbers en is in een slow cooker nu ook net zo makkelijk zelf te maken. Voeg de ingrediënten samen en laat de Crock-Pot zijn werk doen.


Blog posts

  • Hoe schilder ik buiten kozijnen en deuren?

    , door Geels G Hoe schilder ik buiten kozijnen en deuren?

    Lees meer 

  • Recept: Croque madame tosti op de Big Green Egg

    , door Geels G Recept: Croque madame tosti op de Big Green Egg

    Lees meer 

  • Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

    , door Geels G Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

    Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.