5 Kampeertrends op een rij

5 Kampeertrends op een rij

, door Geels G, 4 min lezen



Struinend over het internet en scrollend door Facebook komen de meest prachtige vakantieplekjes voorbij. Het lijkt wel of er elk jaar wel een nieuwe trend bij komt. Allemaal even spannend, inspirerend en uitnodigend! Wij hebben de meest opvallende voor je uitgelicht en geven je gelijk een overzicht van bijpassende producten. Kun je direct je kampeerspullen pakken en gaan!

Trend 1: Duurzaam kamperen, met oog voor de natuur
Laten we wel zijn: als je op vakantie gaat, mag je best een beetje aandacht schenken aan de omgeving waarin je te gast bent. Of het nu gaat om het verbruik van energie, afval achterlaten in de natuur of het kiezen voor duurzame producten. We letten steeds meer op de voetprint die we op het milieu achterlaten en dat juichen wij enorm toe. Daarom kiezen wij bij Geels er ook steeds vaker voor om duurzame producten op te nemen in ons assortiment. Wil jij ook bewuster op vakantie gaan? Maar weet je niet zo goed waar je dan op moet letten? Onze collega’s helpen je graag met deskundig advies. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze stoere tafellamp, oplaadbaar via de zonnecellen aan de bovenkant van de lamp? Ook biologisch afbreekbare toiletvloeistof voor in de caravan is een goede keuze voor het milieu. En kies ook eens voor kampeerspullen bestaande uit natuurlijke materialen, zoals deze bestekset vervaardigd van hout of de outdoor strandstoel van Bo-Camp gemaakt van bamboe. Je ziet het: duurzame keuzes kunnen supertrendy zijn!

Trend 2: Back to basic

We zien steeds vaker dat mensen even helemaal terug willen naar de basis. Weg van alle drukte, van alle prikkels en even geen bereik via WiFi. Back to basic dus. Maar hoe pak je dat kamperen nu aan als er geen stroom in de buurt is? Wat heb je dan nodig? Wat we vooral adviseren is: kies voor producten die zelf oplaadbaar zijn, dus via solar, en voor kampeerspullen die op gas of olie werken. Gasflessen kun je op voorraad meenemen of ergens verderop in een dorpje ophalen. Gas is vrijwel overal verkrijgbaar, waar ook ter wereld. Bij Geels hebben we onder andere stormlantaarns  die op olie werken en handige barbecues op gas. 



Trend 3: Stoer on tour

Iedereen ziet ze zo rond de vakantieperiode via Marktplaats voorbij komen: het oranje en bruine kampeerservies uit de jaren 70. Niet gek dat deze worden aangeboden, want tegenwoordig is er zoveel mooi spul te koop! Wil jij stoer on tour? Dan moet je echt eerst even langs Geels. Laad je kofferbak in met bijvoorbeeld deze superstoere Dutch Oven pan. Perfect voor het bereiden van maaltijden boven open vuur of op hete kolen. Of wat dacht je van deze benzinelamp van Coleman, ook al zo’n plaatje. Verliefd zijn we ook op deze knalrode, retro koelbox van Bo-Camp, wat een topproduct! En terwijl je naar je knapperend haardvuurtje staart, kom je even heerlijk tot rust in deze trendy en mega comfy relaxstoel van grijze bekleding. Dit geeft je met recht dat ‘Stoer-on-Tour’-gevoel, wedden?

Trend 4: Over the top

We werken hard en rennen onszelf vaak voorbij. Waarom zouden we onszelf dan niet even heerlijk verwennen tijdens de vakantie? Alles tip top in orde, zoals je het thuis ook hebt. Die beweging zien we steeds vaker terugkomen. Wil jij het op je vakantieadres ook super voor elkaar hebben, maar ben je niet van een ultraluxe hotel? Zorg dan dat het je op de camping aan niets ontbreekt. Dat kan bijvoorbeeld door te kiezen voor dit 2-persoons luchtbed. En wat dacht je van deze heerlijk gevoerde slaapzakken waar je helemaal in weg kunt kruipen? Dat gun je jezelf toch na zo’n drukke werkperiode? En zeg nou zelf, een eigen oventje waar je de innerlijke mens even goed mee kunt verzorgen is toch eigenlijk helemaal geen overbodige luxe….?
 

Trend 5: De seizoensplek, voor alle weekenden!

De seizoensplek in eigen land is echt helemaal hip & happening. Vanaf de opening van het campingseizoen zien we dat complete gezinnen hun spaarzame tijd heerlijk vrij willen doorbrengen op een plek dicht in de buurt. Op een half uurtje rijden misschien wel, kun je op elk gewenst moment genieten van rust, ruimte en natuur. Wanneer jij dat wilt! Dan wil je het natuurlijk wel goed voor elkaar hebben, zodat je eigenlijk alleen maar wat kleren en verzorgingsspullen hoeft te pakken. Wat zet je dan op zo’n seizoensplek neer? Nou, wat dacht je van deze superrelaxte stoel van Crespo. En een leuk tapijtje mag ook niet ontbreken natuurlijk, voor de huiselijke sfeer! Even snel de kreukels uit je kleren strijken? Dat doe je met dit handige strijkijzer die je vervolgens weer keurig opbergt in deze trendy opberger. Kom eens langs bij Geels en laat je verrassen door de kampeeruitset die je bij ons kunt aanschaffen.


Welke kampeertrend je ook aanspreekt, Geels heeft t! Tot snel!

Blog posts

  • Hoe schilder ik buiten kozijnen en deuren?

    , door Geels G Hoe schilder ik buiten kozijnen en deuren?

    Lees meer 

  • Recept: Croque madame tosti op de Big Green Egg

    , door Geels G Recept: Croque madame tosti op de Big Green Egg

    Lees meer 

  • Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

    , door Geels G Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

    Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.