
Smokin' Flavours Het Ultieme Open vuur- en braaiboek NL
Het Ultieme Open vuur- en braaiboek NLHet Ultieme Open Vuur en Braai Boek is de volgende stap voor barbecueliefhebbers. In plaats van high-tech apparatuur te gebruiken, ga je terug – helemaal old skool – naar de basis. Of je nu vuur gaat maken in een gat in de grond, een eenvoudige vuurschaal gebruikt of gewoon een braai of vuurring. Met goed hout en eenvoudige accessoires zoals spiesen, gietijzeren pannen en roosters kun je alle gerechten in dit boek maken.De 60 gevarieerde recepten in dit boek zijn gebaseerd op het gebruik van die accessoires. We beginnen met het grillen van vlees en vis de braai, asado en churras comanier. Dit zijn Zuid-Amerikaanse spiesen en klemmen direct naast het vuur. Grote steaks worden direct van de spies op je bord gesneden. Hele vissen trekken boterzacht van de klem en buikspek wordt super krokant.Daarnaast is de plancha veel veelzijdiger dan je denkt; maak omeletten, tortilla’s, dikke tosti’s, uitdagende groenten, Mexicaanse fajitas en smash burgers. Of ga voor smaakvolle stoofpotjes, mosselpannetjes en soepen bereid in een potjiekos of Dutch oven. We gebruiken deze gietijzeren pannen ook voor brood, zoete desserts en gefrituurde hapjes. Tot slot een lekker kopje houtgestookte koffie terwijl we tevreden.Bekijk al onze kookboeken in onze webshop Specificaties Merk Smokin' Flavours EAN 9789083139821 Artikelnummers SF722 Auteur(s) Jeroen Hazebroek, Harry Havinga Uitvoering Hardcover Verschijningsdatum Mei 2023 Afmetingen 276 x 221 x 22 mm. Uitgeverij Uitgeverij Pig Butts Taal Nederlands Aantal pagina's 224 Gewicht 1016g Thema Kookkunst / eten en drinken etc.
€29,95
Smokin' Flavours Het ultieme Burgerboek
Het ultieme BurgerboekDe hamburger, een van de populairste gerechten op BBQ. Chef-kok Zowie Tak neemt je in het Ultieme Burgerboek mee in de wereld van burgers en bijpassende side dishes. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 80 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan de perfecte burger.Met Het Ultieme Burgerboek ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om sappige burgers te bakken. Of dat nu de klassieke cheeseburger is, of een triple pork-smashburger. Auteur Zowie Tak, een professionele chef-kok met meer dan 15 jaar barbecue-ervaring, is een echte expert. In dit boek gaat hij dieper in op het smaakpalet van een burger. Hiervoor vertelt hij uitgebreid over het kiezen, malen, mengen en bakken van je vlees, vis of vega-optie. Ook legt hij de verschillen tussen barbecues uit, noemt hij veelvoorkomende termen en technieken, en deelt hij tips voor de lekkerste garnituren en drankjes bij je burger.De 80 gevarieerde recepten in dit boek hebben betrekking op verschillende buns, burgers en side dishes. De burgers zijn onderverdeeld in rund, varken, lam, kip, vis en vega-opties. Stel je in op een culinaire reis over de wereld. Van Amerikaanse sloppie Joe en Indische rendangburger tot Thaise curryburger en Koreaanse tempehburger met ingelegde komkommer. Ook ontbreken de recepten voor goede friet van de barbecue en lekkere sauzen niet. Leer gaandeweg je skills uitbreiden en laat je inspireren door de heerlijke recepten en prachtige foto’s. Voortaan serveer je de lekkerste, sappige burgers en sliders!Ontdek al onze kookboeken in onze webshop Specificaties Merk Smokin' Flavours EAN 9789083139838 Artikelnummers SF727 Auteur(s) Zowie Tak Uitvoering Hardcover Verschijningsdatum november 2023 Afmetingen 27.5 x 22 x 2.3 cm Uitgeverij Uitgeverij Pig Butts Taal Nederlands Aantal pagina's 224 Gewicht 998g Thema Kookkunst / eten en drinken etc.
€29,95
Smokin' Flavours Het ultieme pizzaboek
Het ultieme pizzaboekPizza, een van de populairste gerechten op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je in ‘Het Ultieme Pizzaboek’ mee in de wereld van Italiaanse klassiekers en moderne varianten. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 60 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan de perfecte pizza.Met ‘Het Ultieme Pizzaboek’ ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om pizza’s met krokante bodem te bakken. Of dat nu de klassieke Margherita is, of een Turkse lahmacun met shoarma en tzatziki. Auteur Zowie Tak, een professionele chef-kok met meer dan 15 jaar barbecue-ervaring, is een echte expert. In dit boek gaat hij dieper in op de gouden elementen: deeg, saus en kaas. Hiervoor vertelt hij uitgebreid over het kneden, opbollen en positioneren van het deeg. Ook legt hij de verschillen tussen pizzaovens en barbecues uit, noemt hij onmisbaar gereedschap en geeft hij tips voor garnituren.De 60 gevarieerde recepten in dit boek hebben betrekking op verschillende deegbodems, pizza’s én pizzavarianten. Stel je in op een culinaire reis over de wereld. Van Italiaanse quattro formaggi en Amerikaanse barbecue chicken tot Duitse flammkuchen en Vietnamese pizza met een bodem van rijstpapier. Ook ontbreken de zoete pizza’s als dessert en pizzasnacks niet. Leer gaandeweg je skills uitbreiden en laat je inspireren door de heerlijke recepten en prachtige foto’s. Voortaan serveer je de lekkerste, krokante pizza’s, pinsa’s en calzones!Bekijk al onze kookboeken in onze webshop Specificaties Merk Smokin' Flavours EAN 9789083139845 Artikelnummers SF726 Auteur(s) Zowie Tak Uitvoering Hardcover Verschijningsdatum novenmber 2023 Afmetingen 27.6 x 21.2 x 2.3 cm Uitgeverij Uitgeverij Pig Butts Taal Nederlands Aantal pagina's 440 Gewicht 1009g Thema Kookkunst / eten en drinken etc.
€29,95